За нашата академија

Од 2000-та година до денес нашата Менаџмент Академија пренесува знаења и вештини што ги развиваат организациите, бизнисот и човечките ресурси.

Креираме и спроведуваме интерни тренинг програми, коучинг, водење, советување и обука на работно место, тим билдинг настани и меѓусекторски конференции.

Ја обликуваме теоријата во практично, применливо знаење и ви го пренесуваме на начин што создава трајни вештини и резултати. Со врвни методи и долгогодишно меѓународно искуство за вас создаваме трајни вредности.

Обуки

Лидерство

Создаваме професионални менаџери и стратешки лидери како генератор на раст на секој бизнис […]

Човечки ресурси

Луѓето создаваат. Фокусот е на вештините на луѓето кои управуваат со човечки ресурси […]

Обука и коучинг

Само континуирано учење и примена на нови знаења и вештини ги подобрува перформансите […]

Иновирање

Ако вие не иновирате, тогаш сигурно некој ваш конкурент ќе иновира и ќе ве претекне на пазарот […]

Продажба

Зголемени резултати и задоволување на потребите од развој на продажбата во вашата компанија […]

Комуникации

Умешната комуникација се наоѓа на врвот од листата на потребни вештини од кои зависи успехот […]

Маркетинг

Врвни стратешки и оперативни маркетинг решенија за суштинските потреби на вашиот маркетинг тим […]

Проектен менаџмент

Професионални проектни менаџери се силен генератор на развојот и растот на секој бизнис […]

Коучинг

Сесиите за коучинг, водење и советување на работно место се наменети за индивидуи и мали групи кои треба да развијат професионален капацитет за справување со конкретни барања и предизвици, да решат проблеми, да иновираат и да ги подобрат перформансите. 

Што велат нашите клиенти

 • Ова е единствениот начин да се поврзат теоријата и практиката на управувањето.

  Раководител на финансии и сметководство, производна компанија
 • Одлични, секоја чест! Со обуката и советите од тренерот ја зголемивме продажбата за 40% за само 6 месеци.

  Директор на продажба, производна компанија
 • Обуката го развива менаџерот и неговиот тим, им нуди нови видици, можности и техники, ги унапредува нивните вештини, а компанијата добива.

  Менаџер на регионална продажба, трговска компанија
 • Ова е единствената обука во Македонија која може да ги задоволи потребите на секоја компанија.

  Генерален директор, производна компанија
 • Програмата е со максимален квалитет и е приспособена на потребите на организацијата и нејзините менаџери.

  Извршен директор, услужна компанија
 • Обуката ги идентификува слабите точки и ги подобрува меѓусекторските комуникации давајќи ни голема доверба во управувањето и решавањето на проблемите.

  Маркетинг менаџер, производна компанија
 • Пристапот е идеален, стилот е едноставен, практичен, динамичен, предавачот е вистински професионалец кој одлично го пренесува своето знаење.

  Директор на сектор, банка
 • Обуката на Маркет Ком создава професионални менаџерски тимови и стимулира тимска работа.

  Директор на производство, производна компанија
 • Ги инволвира сите во решавањето на проблемите и се соочува со потребите со ентузијазам и посветеност.

  Менаџер за продажба, трговска компанија
 • Ова е единствената професионална обука во Македонија.

  Директор на сектор за човечки ресурси, производна компанија

УЧЕСНИЦИ

0

ТРЕНИНГ ЧАСОВИ

0

ГОДИНИ ИСКУСТВО

0

Побарајте понуда

Испратете информација за обуките што ви се потребни, за планираниот број на учесници, за локацијата и логистиката. Ќе ви доставиме детална Понуда.

Доколку не се утврдени потребите, побарајте не‘ за да спроведеме анализа пред обуката.

Како големите лидери инспирираат дејствување

Сајмон Синек го објаснува неговиот едноставен, но моќен модел на инспиративно лидерство. Изберете превод на македонски јазик и одгледајте го видеото. На нашите страници на социјалните медиуми ќе најдете и други корисни совети и содржини. Следете не:

Нови содржини во блогот

Како до поефтини кредити

Автор: Андреј Илиевски Создавањето на амбиент за развој на финтек ќе обезбеди поефтини кредити, пониски провизии и повисока финансиска инклузија.…

4 Вистини за лидерството

Автор: Маркет Ком Консалтинг Бизнисот денес се наоѓа во фаза од развојот во која неговиот успех најмногу зависи од лидерските…

Развивајте ги меките вештини

Автор: Маркет Ком Консалтинг Компаниите се повеќе бараат вработени чии ,,меки вештини‘‘ се високо развиени. Комуникациските вештини, проактивноста, динамичноста, флексибилноста…